Добре дошли в моята страничка! Казвам се Тодорка, а идеята за Дорсита се роди покрай начина, по който ме нарича едно специално за мен семейство.

 

Дорсита – това е името, което дадох на моето хоби, моята страст – сладкарството. Родена и израснала съм в Ямбол, икономическото си образование получих в София и по професия съм счетоводител. Срещнах любовта в лицето на търпелив и прекрасен човек, който ме вдъхнови и провокира/предизвика сладкарските ми залитания. Появата и на двете ни момченца, ме изпълни с още повече творчески идеи и сладки мечти.

 

През 2017 година тортените мечти на Дорсита се превърнаха в реалност и прераснаха в Тортеното ателие на Дорсита, защото истинско щастие за мен е да подарявам вкусни и красиви спомени, които да бъдат споделяни с любими хора, да вдъхвам живот на нечия сладка фантазия и да накарам някого да се почувства специален!

 

Всички торти и сладки може да са колкото красиви, толкова и вкусни!

 

Нашите специални торти и сладки са резултат от прецизно смесване на продукти, осигурени, специално за тях: свежи яйца, ароматно масло, натурална животинска сметана, слънчеви плодове, фини белгийски шоколади Callebaut, защото вярваме в максимата, че натуралните и качествени продукти са гаранция за незабравим вкус. Всичко сътворено в Тортеното ателие на Дорсита, се изработва с много любов и внимание към детайла, защото това не е просто храна, а красив празник, изпълнен с послания, които говорят, оживяват и пресъздават частиците любов, които озаряват и осмислят живота на всеки един от нас.